Budapest területén a szállítási díjat minden esetben a rendelt szendvics mennyiség és a cím határozza meg. A szolgáltatók általában vagy egy díjzónás leírásban, vagy pedig egy térképen és táblázatban foglalják össze, hogy a megrendelő pontos információkat kapjon arról, hogy a kiszállítás helyszínére mennyi plusz költség ellenében viszik ki a leadott rendelést. Egyes Budapesthez közeli településekre szinte mindenki teljesít még kiszállítást, persze egyedi díjszabás ellenében. 

Általánosságban a szendvicsek kiszállítása egész évben reggeltől kora estig folyamatos, de vannak olyan cégek, ahol később kezdenek és későbbi időpontig is lehet kérni a kiszállítást.

Legtöbb esetben egy céges rendezvényre, vállalati fogadásokra, házibulikra, születésnapokra, gyerekzsúrokra, vagy csak egyszerű meglepetés partikra, összejövetelekre is pontos és gyors, friss áruval érkező gyors kiszállítást biztosítanak a cégek. 

Szendvicsek kiszállítása mellé, ha üdítőt, vagy másfajta péksüteményeket rendelnek, azoknak az értéke nem mindenhol számít bele a rendelési értékhatárba a kiszállítási díj számításánál. Amennyiben már nem az ingyenes díjzónás kiszállítási körzetből rendelnek szendvicseket, és az aktuális minimum rendelési mennyiséget nem éri el a rendelés, abban az esetben általában plusz kiszállítási díjat számolhatnak fel Budapest területén.

Figyelni kell arra, hogy a megrendelt termékek mindig a megfelelő állapotban, frissen és épségben érkezzenek meg a megrendelőhöz.

A szolgáltatókat szabály köti, ezért gondosan figyelnek arra, hogy minden csomagolásra használt anyag egyben a tálalásra is alkalmas legyen, így nem szükséges gondoskodni plusz tálcáról, tálakról. Általában ingyenes, tortacsipkével ellátott zárt papírdobozokba szállítják a kisebb méretű, nyitott szendvicseket. A zárt szendvicseket szinte minden esetben celofán tasakban, vagy fóliába csomagolva szállítják.

Minden esetben azonnali fogyasztásra alkalmas termékeket készítenek, és szállítanak. A további tárolásukat 0-10 fok között szükséges megoldani, és maximum 24 órán belül elfogyasztandók a szendvicsek. A kiszállítás után is kiemelt figyelmet kell fordítani a szendvicsek hűtésére a fogyasztásig, bár azt tudjuk, hogy egy szendvics frissen az igazi.

A megrendeléseknél van lehetőség utalásra, vagy a kiszállítás alkalmával a kiszállítást végző munkatársnál készpénzzel vagy már bankkártyával, szép kártyával is fizethetnek, esetleg étkezési utalványokat is elfogadnak.